Naziv operacije: Digitalna transformacija podjetja PRO ČIS-TEAM, d.o.o.

Podjetje Pro Čis-team d.o.o. je na Javnem razpisu Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU) prejelo sofinanciranje za izvedbo operacije Digitalna transformacija podjetja PRO ČIS-TEAM, d.o.o.

Podjetju je bilo odobreno sofinanciranje v višini 60 % upravičenih sredstev, in sicer skupno 99.450 €.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Opis in namen operacije
Cilj operacije je vpeljava tehnoloških sprememb in izobraževanj ter usposabljanj s področja digitalizacije, ki bodo vodile v celostno digitalno preobrazbo podjetja.

Rezultati operacije:
Rezultat operacije je nakup opredmetenih in neopredmetenih sredstev (strežnik, programska oprema in strežniško okolje, tablice, program za beleženje delovnega časa in pripravo urnikov, DMS scaner, program DMS, terminal za proizvodnjo (scaner in termični tiskalnik), program MES sistem, program Service portal, program CRM, vmesniki za integracijo med sistemi) in sodelovanje z zunanjimi izvajalci (usposabljanja, svetovanja in ostale aktivnosti, povezane z izvedbo digitalne transformacije).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se financira v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na www.eu-skladi.si