Kabelska konfekcija

Poseben oddelek v sklopu podjetja PRO ČIS-TEAM d.o.o. se ukvarja z izdelavo in konfekcioniranjem kabelskih setov. Program kabelske konfekcije je specializiran na obdelavo kablov in vodnikov (žic), izdelavo kabelskih snopov in vezij, kabelskih ožičenj in priključnih vrvic.

Temelj našega poslovanja je vrhunska kakovost na vseh ravneh in področjih. Z urejenimi in nadzorovanimi delovnimi procesi, kar dokazujejo certifikati ISO, rednim izobraževanjem zaposlenih, iniciativnim delovanjem, najsodobnejšo strojno in merilno opremo ter zahvaljujoč vrhunski proizvodnji zagotavljamo najvišjo kakovost in brezhibne končne izdelke.

Naš cilj je ponuditi poslovnim partnerjem najkvalitetnejšo storitev s področja predelave kablov, zato neprestano strmimo h kvalitetnemu izdelku in spoštovanju dogovorjenih rokov dobave. Nenehno si prizadevamo, da je pot od prvih poslovnih stikov, izdelave vzorcev ter kasnejše redne proizvodnje čim krajši. Od ideje preko dokumentacije in vzorcev vam pomagamo do končnega produkta ter za vaš projekt sami ali z vašim sodelovanjem poiščemo optimalno tehnično rešitev.

S pomočjo sodobne tehnologije na področju izdelave vseh vrst kabelskih snopov in sklopov našim naročnikom nudimo naslednje storitve:

  • razrez vseh vrst kablov in žic iz različnih materialov za razne vrste vgradnje in uporabe
    kovanje oz. zatisk vseh vrst in oblik kontaktnih elementov
  • izdelava kabelskih in žičnih sklopov z vsemi potrebnimi komponentami
  • sestava in montaža kompleksnih ali preprostih kabelskih snopov s pripadajočimi komponentami
  • sestavljanje komponent in dodelava izdelkov
  • spajkanje
  • dodelava in pakiranje za naročnika itd.

Proizvodnjo izvajamo v ročnem ali avtomatiziranem tehnološkem procesu, z upoštevanjem najnovejših tehnoloških postopkov na področju izdelave kabelske konfekcije, pri čemer uporabljamo kvalitetne in cenovno ugodne materiale, skladne s standardi in od priznanih proizvajalcev (Salcavi, Vercavi, Lapp Kabel, Prospecta, Molex, TE Connectivity, Lear, Stocko, Inarca, Escubedo, JST, itd.).

S stalnim posodabljanjem strojne opreme in z zagotavljanjem nadpovprečne kakovosti izdelkov in storitev smo skozi leta pridobili zelo širok krog zadovoljnih partnerjev. Strokovni pristop, vrhunska kakovost izdelkov in storitev ter zanesljivost so odlike, s katerimi prepričamo in dosegamo popolno zadovoljstvo naših strank.

Kot zanesljiv partner smo vam zmeraj na voljo za strokovno svetovanje in optimalno rešitev.

Kabelska konfekcija

Ostale storitve:

Kontakt:

Rogozniška cesta 30,
2250 Ptuj

02 780 67 80

info@cis-team.si